Fysiotherapie heeft een steeds belangrijkere rol gekregen in de maatschappij en daarbij horen ook steeds meer verantwoordelijkheden. Daarom is het uitoefenen van het vak de afgelopen decennia onderhevig geweest aan de nodige veranderingen. Bij PhysioCoaching spelen "hands on" fysiotherapie en training toch nog steeds een grote rol in de fysiotherapeutische behandeling. Daarnaast zijn zaken als preventie, voorlichting en advies om de klant te ondersteunen in haar zelfverantwoordelijkheid voor het herstelproces essentieel geworden. Wat dat betreft heeft ook de fysiotherapie zich gemoderniseerd en is meer professioneel geworden.

 

Bij PhysioCoaching zijn de "hands on" kwaliteiten van de fysiotherapie heel bewust behouden gebleven en vormen dan ook de voorwaarde om nog beter te herstellen bij lichamelijke klachten. Verder staat een persoonlijke benadering in ontspannen en professionele sfeer voorop.

 

Tegenwoordig is fysiotherapie direct toegankelijk, wat inhoudt dat een verwijzing van uw huisarts niet meer noodzakelijk is. Tijdens een screening wordt er bepaald of fysiotherapie een bijdrage kan leveren aan het oplossen van uw klacht. Daarna kan er een fysiotherapeutisch onderzoek gedaan worden en een behandelplan worden opgesteld. Natuurlijk kunt u ook na doorverwijzing van uw huisarts voor fysiotherapie bij PhysioCoaching terecht.

Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title