Massage is enorm aan populariteit toegenomen de afgelopen jaren. Zeker binnen de wellness branche is massage niet meer weg te denken. Mensen zien er steeds meer de waarde van in en ervaren hoe weldadig een "goede" massage kan zijn voor zowel lichaam als geest. Ook binnen de sport is massage al jarenlang een waardevast begrip. De professionele sporter en de recreatieve sporter ervaren beiden de meerwaarde van zowel therapeutische als ontspannende massagebehandelingen.

 

Resultaat van de massagebehandelingen is, dat het bewegingsapparaat in het algemeen en de spieren in het bijzonder in een veel betere "staat" en conditie raken. Dit is van belang om tijdens sportactiviteiten arbeid en prestatie te leveren. Sporters voelen en merken dan ook dat hun "performance" erdoor verbetert. 

 

PhysioCoaching weet zich te onderscheiden door haar unieke combinatie van therapeutische en ontspannende technieken vanuit meerdere massagestromingen en -inzichten. Door jarenlange verdieping in accupressuur ~ tsubo massage, shiatsu en meridiaantherapie is er een breed scala aan technieken ontstaan. In combinatie met onze fysiotherapeutische achtergrond ontstaat er een unieke massagetherapie die positief en helend werkt. Aangevuld met persoonlijke intuïtieve aspecten mogen we deze massagevorm wel uniek noemen.

 

Op basis van uw wensen en of eventuele klachten kunt u bij PhysioCoaching weldadige massagetherapie ondergaan die helend en vitaliserend zal werken en u energieker zal maken. Vóór een ontspannende massagebehandeling is er de mogelijkheid om te douchen binnen de praktijk.

Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title